Решението за всеки, който търси финансиране до 100 000 лв., вече е на разположение и във Велико Търново, Плевен и Русе

Решението за всеки, който търси финансиране до 100 000 лв., вече е на разположение и във Велико Търново, Плевен и Русе

Maxo предлага изцяло нов модел на потребителско финансиране – обратен лизинг.  Средствата, от които всеки собственик на лек автомобил може да се възползва, са от 3 000 лв. до 100 000 лв., на равни месечни вноски и със срок на изплащане до 60 месеца. Единственото задължително условие е притежанието на личен автомобил, с който средствата се гарантират. След усвояване на средствата, автомобилът продължава да се ползва от клиента, както и преди.

Изпълнителният директор на компанията, Славян Ценов коментира: “Чрез новаторския за България модел за финансиране, който предлагаме, ще дадем достъп до средства и удобно решение  на всеки, независимо от кредитната му история и с едно единствено условие – обезпечение с личен автомобил. Процесът е формиран около идеята за пълен комфорт на клиента – лесно и бързо кандидатстване онлайн или по телефона и отговор до 15 минути. Автомобилът продължава да се ползва, както преди от собственика му, служейки  единствено като гаранция за средствата. С откриването на новите ни клонове, вече имаме покритие в 9 областни града, а до края на месец юни ще се похвалим с покритие в цялата страна”

Какво прави обратния лизинг от Maxo по-практичното решение?

  • Заемът до 50 000 лв. се изплаща на равни месечни вноски за период до 60 месеца;
  • Подходящ е за всеки, който има собствен автомобил;
  • Възможност за одобрение, дори и при влошена кредитна история;
  • Подаването на заявка онлайн е лесно и удобно, по всяко време;
  • Заявление може да се подаде и по телефона на номер 0700 20 501, когато клиентът има нужда от съдействие;
  • С промоционални 6 месеца гратисен период;

Maxo е част от групата на Credissimo – ФинТех лидерът в онлайн кредитирането в България. Компанията се развива успешно вече повече от  година, предлагайки изцяло нов до момента модел на финансиране, чрез обратен лизинг. Като част от групата на Credissimo, основните принципи за прозрачност, удобство и високо клиентско обслужване са главен фокус и в Maxo.

Намери клоновете ни за обслужване на клиенти тук.

Maxo (Максо) и www.maxo.bg е търговска марка на Кредисимо Супер АД, ЕИК 204611425. Дружеството е вписано в Регистъра на финансовите институции по член 3а от Закона за кредитните институции, воден от Българска народна банка под номер BGR00385.

Гъвкаво финансиране до 100 000 лв.

Научи повече