Обратен Лизинг

Обратен Лизинг

Имаш кола, имаш пари!

Какво е Обратен Лизинг?
Обратният Лизинг е финансов инструмент, който позволява да получите бързо финансиране, гарантирано с личен, или регистриран на фирмата Ви автомобил. При този вид договор, автомобила се прехвърля на лизинговата компания като гаранция и в замяна получавате необходимата сума. След подписването му, продължавате да използвате автомобила, за целия срок на договора. В края на периода на лизинга, както и при предсрочно погасяване, автомобилът се прехвърля обратно на Ваше, или на името на фирмата Ви.
Maxo.bg е единствената компания на българския пазар, която към момента предлага Обратен Лизинг до 100 000 лева.

Предимства на Обратния Лизинг

Финансиране до 100 000 лева
Получавате необходимите средства, гарантирани с автомобил.

Ползване на автомобила
Продължавате да ползвате автомобила, както досега.

Гъвкавост
Кандидатствате изцяло онлайн, където и да сте, и получавате желаното финансиране бързо, лесно и удобно.

Прозрачни условия
Всеки договро за Обратен Лизинг е с напълно прозрачни условия - без такси за кандидатстване, разглеждане, одобрение и предсрочно погасяване.
 

Как да кандидатствате?

Процесът на кандидатстване за Обратен Лизинг с Maxo.bg е максимално опростен:

  • Попълвате форма за кандидатстване на уебсайта на Maxo.bg;
  • След като подадете заявка, експерт на лизинговото дружество ще се свърже с Вас, с подробности за одобрението и финансирането;
  • След одобрение, ще подпишете договор за Обратен Лизинг и ще получите желаната сума, дори и в рамките на 1 работен ден;
  • За прехвърлянето на автомобила в КАТ ще се погрижат отново нашите експерти, без да се налага да чакате по опашки и да губите ценно време.

Maxo.bg е вашият надежден партньор за бързо и лесно финансиране чрез Обратен Лизинг. Посетете нашия уебсайт и разберете как можете да получите необходимите средства бързо и удобно, когато ви потрябват.

Maxo.bg – Лизинг навреме!
 


 

 

Гъвкаво финансиране до 100 000 лв.

Научи повече