Maxo.bg оглави класацията на Investicia.bg за лизингови услуги

Maxo.bg оглави класацията на Investicia.bg за лизингови услуги

Maxo.bg получи признание от авторитетния финансов портал Investicia.bg. Нашите услуги бяха определени като най-надеждни в сектора, благодарение на бързината и ефективността на процесите ни.

Профил на Maxo.bg

Основана през 2018 г., компанията успешно се специализира в предоставянето на гъвкави лизингови решения, отговарящи на разнообразните нужди на бизнеса и частните лица. Екипът на Maxo.bg се състои от целеустремени професионалисти с дългогодишен опит в сферата на финансирането, чиято основна цел е да предоставят на клиентите си иновативни и ефективни решения.

В началото, компанията въведе нов за България финансов продукт – Обратен лизинг на автомобил, предлагайки бърз и лесен достъп до средства от 3 000 лв. до 30 000 лв., като с течение на времето максимално финансираната сума нараства до 100 000 лв.

При Обратният лизинг, клиентът получава финансиране, гарантирано с личен автомобил и продължава да го ползва за целия срок на договора. Процесът на кандидатстване е максимално опростен, позволявайки на клиентите да заявят услугата онлайн или по телефон, с отговор до 15 минути и възможност за получаване на средствата дори в рамките на един работен ден.

През 2020 г. Maxo.bg разшири портфолиото си с Обратен лизинг за фирми, а от 2022 г. предлага и Финансов лизинг за покупка на автомобил. Компанията успешно развива партньорска мрежа с доверени автотърговци в цялата страна, за да осигури цялостно и удобно изживяване на клиентите си, при покупката на автомобил на лизинг.

Високата оценка от Investicia.bg е признание за усилията на Maxo.bg да предостави най-добрите лизингови решения на пазара, основани на принципите на прозрачност, бързина и високо ниво на клиентско обслужване.

Как Maxo.bg привлече вниманието на експертите?

Експертният анализ на Investicia.bg подчерта няколко ключови предимства на лизинговите продукти на Maxo.bg:

1. Иновативни финтех решения.
2. Бързо одобрение и усвояване на средствата.
3. Гъвкави опции за финансиране.
4. Опростен онлайн процес на кандидатстване.
5. Прозрачни условия без скрити такси.

Детайлна информация за услугите на Maxo.bg е достъпна на финансовия портал Investicia.bg. Порталът предоставя задълбочен анализ на лизинговите продукти, процеса на кандидатстване и условията за одобрение.

Заключение

Maxo.bg изразява своята признателност към Investicia.bg за високата оценка и продължаващото партньорство.
Ангажирани сме да поддържаме високото качество на нашите услуги и да информираме обществеността за новостите в сферата на лизинга.

За всички, които търсят надеждни и ефективни лизингови решения, Maxo.bg остава на ваше разположение. Не се колебайте да се свържете с нас за професионална консултация и персонализирано лизингово решение.

Maxo.bg – Лизинг навреме!


 

 

Гъвкаво финансиране до 100 000 лв.

Научи повече