Кои сме ние?

Екипът ни е изграден от целеустремени професионалисти, с години опит зад гърба си, чиято основна цел е да предоставят на клиентите си различни лизингови решения.

Дългогодишният опит в сферата на финансирането ни накара да потърсим още по-добри възможности за предоставяне на всички услуги в спектъра на лизинговите услуги на нашите потребители.

Годините работа с клиенти ни даде възможност да разберем необходимостта им от платформа, предоставяща удобно финансиране на автомобил, както и опция клиентите да получат бързо финансиране чрез личен или регистриран на фирмата ти автомобил. И днес, продължавайки да предлагаме качествени продукти и услуги, оставаме верни на основните ценности, заложени в ДНК-то на Maxo.bg – прозрачност, бързина, високо ниво на клиентско обслужване и удовлетвореност.

Нашата историята

В началото на 2018 г. се обединихме около идеята да предоставим удобна финансова услуга, която да осигурява бърз и лесен достъп до средства от 3 000 лв. до 30 000 лв. за всеки, който търси бързо финансово решение. Така въведохме нов за България финансов продукт – Обратен лизинг на автомобил. В основата на продукта заложихме максимално улеснено процес, който дава опция за кандидатстване онлайн или по телефон, с отговор до 15 минути и възможност за получаване на средствата дори в рамките на един работен ден.

Клиентите бързо припознаха продукта и възможностите, които дава, затова решихме да проучим пазара и нуждите на юридическите лица. Така през август 2020 г. пуснахме Обратен лизинг за фирми – продукт, който към днешна дата се развива прогресивно.

През 2022 г. увеличихме максималната сума за финансиране до 50 000 лв., а месеци по-късно в отговор на търсенето и изискванията на клиентите ни нарасна до 100 000 лв.

От началото на 2022 г. разширихме портфолиото си, предлагайки още едно лизингово решение - Финансов лизинг за покупка на автомобил. При разработката на новия продукт, заложихме на доказаната практика за опростен процес по онлайн заявление, с отговор до 15 минути и  възможност за получаване на автомобила дори в рамките на един работен ден.

За да улесним клиентите си, развихме партньорска мрежа с доверени автотърговци в цялата страна, с които вярваме, че покупката на автомобил трябва да носи спокойствие и удоволствие!

Може да ни откриете в клоновете ни в цялата страна.

С уважение,
Славян Ценов
Изпълнителен директор на Maxo.bg