Ново! Вече можеш да платиш вноска по Лизинг в 2 800 обекта в цялата страна!

Ново! Вече можеш да платиш вноска по Лизинг в 2 800 обекта в цялата страна!

Стремежът да предоставяме удобство за клиентите си, винаги е бил водещ в Maxo.bg. Затова с радост споделяме, че вече всеки клиент може да заплати лесно и удобно вноска по Лизинг или Обратен лизинг в над 2 800 обекта на Български Пощи в цялата страна, чрез услугата на нашия партньор Smart Payments (Смарт Пеймънтс).

Това става в 4 лесни стъпки:

1. Отиди на страницата с начини на плащане на Махо - https://maxo.bg/pay и въведи исканите данни.

2. След като въведеш данните, натисни бутон ”Генерирай”. Това ще генерира 10-цифрен уникален код. Ще получиш мейл с генерирания код. Ако нямаш достъп до мейла си по всяко време - снимай, или запиши кода, за да ти е под ръка.

3. Посети каса на Български Пощи и информирай служителя, че желаеш да направиш плащане чрез услугата Smart Payments (Смарт Пеймънтс).

4. Продиктувай 10-цифрения код* и заплати дължимата сума. Плащането ще бъде отразено веднага.

*Моля имай предвид, че 10-цифреният код е валиден 7 дни, и ако сумата не се депозира в Български Пощи през този период, е нужно да се генерира нов код.

Ние от Maxo.bg сме вярваме, че за да продължаваме да се развиваме успешно, трябва не просто да следваме тенденциите като всички останали, а да задаваме посоката, която вярваме, че ще допринесе за още по-високо удовлетворение на потребителите на услугите ни и ще отговори в максимална степен на техните потребности.

Гъвкаво финансиране до 100 000 лв.

Научи повече