Ново! Намалихме лихвените проценти за Финансов и Обратен лизинг! | Maxo

Ново! Намалихме лихвените проценти за Финансов и Обратен лизинг! | Maxo

В момент, в който всички масово повишават цените си, ние предприехме необходимите стъпки и намалихме лихвените проценти за Финансов и Обратен лизинг на автомобил. Правим това, защото искаме да покажем, че наистина ценим клиентите си и вярваме, че заслужават още по-добри условия.

Независимо дали става въпрос за лизинг за покупка на автомобил или за обратен лизинг за физически или юридически лица, всеки клиент може да се възползва от бързо и удобно финансиране до 100 000 лева при още по-изгодни условия. Както и до сега, целият процес е максимално улеснен и прозрачен, а всички детайли са ясно видими на сайта ни.

Ние от Maxo.bg сме убедени, че за да продължаваме да се развиваме успешно, от изключително значение е винаги да се вслушваме в желанията и изискванията на клиентите ни. Не просто да следваме тенденциите като всички останали, а ние да задаваме посоката, която вярваме, че ще допринесе за още по-високо удовлетворение на потребителите на услугите ни и ще отговори в максимална степен на техните потребности.

Maxo.bg – имаш и кола и пари, вече с още по-добри условия!

Гъвкаво финансиране до 100 000 лв.

Научи повече