Нов офис на Maxo.bg в град Враца

Нов офис на Maxo.bg в град Враца

В Maxo.bg винаги се стремим да сме близо до клиентите си и да им предоставим максимално удобство и качествено обслужване. В тази връзка с удоволствие Ви информираме, че открихме нов офис в град Враца!

Разширяването на нашата дейност идва в отговор на нарастващото търсене на Лизингови решения в региона. С отварянето на новия офис, Maxo.bg затвърждава присъствието си в Северозападна България и продължава да инвестира в развитието на компанията, затвърждавайки позицията си на пазарен лидер.

Новият офис на Maxo.bg е стратегически разположен в централната част на града, което позволява лесен достъп за всички наши настоящи и бъдещи клиенти. Модерното и добре оборудвано пространство е проектирано с мисъл за клиента, като предоставя високо ниво на обслужване и поддръжка, за да отговори на всички ваши нужди и очаквания.

С откриването на този нов офис, затвърждаваме ангажимента си към качеството и удобството, които предлагаме. Нашият екип от професионалисти е готов да ви посрещне с усмивка и да ви предостави най-добрите решения за Лизинг и Обратен лизинг на автомобил.

“Очакваме ви в новия ни офис в гр. Враца! Maxo.bg - Лизинг навреме!”
Славян Ценов, Изпълнителен директор на Максо България АД

Гъвкаво финансиране до 100 000 лв.

Научи повече