Maxo.bg с I-во място в eCA Awards 2022

Maxo.bg с I-во място в eCA Awards 2022

Maxo.bg спечели Първо място в конкурса на eCA Awards 2022, която се проведе на 06.10.2022 г. Общо 80 онлайн магазина и платформи се включиха в тазгодишната надпревара. На официална церемония бяха връчени 15 приза “Звезда на онлайн търговията” в присъствието на журито на конкурса, специални гости, партньори и представители на медиите.

Maxo.bg е победител в категория „Дигитални продукти и услуги“.   Наградата е признание за успешно опериращ бизнес и за предоставяне на отлично потребителско преживяване на клиентите.

Maxo.bg е платформа за лизингови решения, предлагаща Финансов лизинг и Обратен лизинг. В рамките на конкурса, независимо жури прави атестация в реално време и влиза в ролята на таен клиент, като разглеждат пет основни аспекта и свързаните с тях детайли. А именно:

 

1. Маркетинг на електронния магазин:

 – Лесно и ясно разбиране на предлаганите продукти и услуги в електронния магазин;

 – Качествена структура на съдържанието по отношение на копирайтинг;

 – Структурирана визуална комуникация, добре формулирани CTA послания, актуалност на съдържанието;

 – Предоставяне на допълнителни опции за клиента – разнообразни методи на плащане, опции за двустранна комуникация, възможност за оставяне на отзив за продукт – Лизинг или Обратен лизинг;

 – Добре организирани социални профили и канали;

 – Наличие на Trust signals и тяхната организация.
 

2. Оптимизация за търсещи машини (SEO):

- Проверка как се индексира лизинговата платформа, каква е URL структурата му и има ли правилна йерархия на категориите, точно ли са нанесени мета данните в онлайн лизинговата платформа, както и редица други критерии.
 

3. Технически параметри:

- Оценяват се различни аспекти на работа на сайта при отделни операционни системи, използваемост през десктоп и мобилно устройство, извършва се тест чрез софтуер за измерване на скоростта и тн.
 

4. Правни аспекти:

-   Проверят се общите условия за дейността, политиката за поверителност и политиката за бисквитки, както и други правни аспекти, според спецификата.
 

5. Работа с клиенти и следпродажбен процес:

-  Специално подготвен за това екип, проверява как отделът за обслужване на клиенти,  реагира при рекламации, оплаквания, желание за съдействие от страна на клиента, отношение към клиента, отказ от направена вече поръчка за Лизинг или Обратен лизинг и други възникнали проблеми.

А ние в Maxo.bg благодарим на eCommerce Academy и вярваме, че ще продължаваме да сме все така на ниво и предлагаме качествени услуги!

 

Гъвкаво финансиране до 100 000 лв.

Научи повече