Финтех платформа за лизингови решения

Финтех платформа за лизингови решения

Кои сме ние?

Maxo.bg е ФинТех платформа за лизингови решения, която започва дейността си през 2018 г.Компанията оперира почти изцяло онлайн, давайки възможност на клиента да се възползва от услугите навсякьде и по всяко време - бързо, лесно и удобно.

Стартирайки бизнеса си с обратен лизинг - финансова услуга, която още не беше наложена на българския пазар, Maxo.bg се разрастна с бързи темпове и стремглаво увеличи пазарния си дял. Годините работа с клиенти ни даде възможност да разберем необходимостта им от платформа, предоставяща удобно финансиране за покупка на автомобил, както и опция да получат бързо финансиране чрез личен или регистриран на фирма автомобил. И днес, продължавайки да предлагаме качествени продукти и услуги, оставаме верни на основните ценности, заложени в ДНК-то на Maxo.bg – прозрачност, бързина, високо ниво на клиентско обслужване и удовлетвореност. Портфолиото ни от продукти е по-голямо – финансов лизинг до 100 000 лв. за физически лица и обратен лизинг за физически и юридически лица. За да улесним клиентите си, развихме партньорска мрежа с доверени автотърговци в цялата страна, с които вярваме, че покупката на автомобил трябва да носи спокойствие и удоволствие!

Към днешна дата в Махо.bg работят над 30 души, като имаме и собствен екип от програмисти и софтуерни разработчици. Екипът ни е изграден от целеустремени професионалисти, с години опит зад гърба си, чиято основна цел е да предоставят на клиентите си различни лизингови решения.

Гъвкаво финансиране до 100 000 лв.

Научи повече