Финансов лизинг

Финансов лизинг

Искаш кола, имаш я!

Maxo.bg е компания, която предлага надеждни и иновативни финансови решения за своите клиенти. Ако планирате покупка на нов автомобил Финансовият лизинг е идеалното решение за вас.Maxo.bg предоставя възможност за финансиране до 100 000 лева и всичко това може да стане дори и в рамките на един работен ден

Какво е Финансов лизинг за автомобили?
Финансовият лизинг за автомобили е вид дългосрочно финансиране, при което Maxo.bg закупува желания от вас автомобил и ви го предоставя за ползване срещу фиксирани месечни вноски. През периода на лизинга, вие използвате автомобила, а в края на срока на договора придобивате собствеността.

Защо да изберете Финансов лизинг от Maxo.bg

Финансиране до 100 000 лева
С Maxo.bg можете да получите финансиране до 100 000 лева, което ви позволява да закупите автомобила, който искате. Това е особено полезно за покупка на нови или употребявани автомобили.

Одобрение дори и в рамките на един работен ден
В Maxo.bg разбираме колко важно е бързото финансиране. Затова процесът на кандидатстване е опростен и ефективен, което ви позволява да получите одобрение и желаното финансиране дори и в рамките на един работен ден.

Гъвкави и удобни условия
Maxo.bg предлага гъвкави условия, които се адаптират към вашите финансови възможности и потребности. Можете да изберете най-удобния за вас период на лизинг и размер на месечните вноски.

Професионално обслужване и подкрепа
Екипът на Maxo.bg се състои от опитни професионалисти, готови да ви съдействат през целия процес на кандидатстване и управление на лизинга. Те ще ви предоставят пълна информация и консултации, за да направите най-добрия избор за вашите нужди.

Прозрачни условия
Всеки договро за лизинг е с напълно прозрачни условия - без такси за кандидатстване, разглеждане, одобрение и предсрочно погасяване.

Гъвкаво финансиране до 100 000 лв.

Научи повече