Кои са някои от най-яките коли за 2020 година?

Кои са някои от най-яките коли за 2020 година?

Знаем, че красотата е нещо субективно. Това важи за всеки аспект от живота, но особено много, когато си говорим за коли. Докато някои хора се впечатляват от модерния външен вид с футуристични нотки и изчистени линии, други се прехласват по класическия, улегнал и леко помпозен изглед.

 

Времената се менят, хората се променят, а вкусовете еволюират. Това, което е модерно днес, е напълно вероятно да ни изглежда смешно, дори абсурдно, след година-две (замисли се за онзи безумен пуловер, който носиш на любима семейна снимка - какво си си мислел!). Но цялата тази субективност не трябва да ни спира да се насладим на това, което смятаме за невероятно днес.

 

Време е да си поговорим за 2020 г. и за най-яките коли, които излязоха до този момент.

 

Rolls-Royce Ghost

 

Rolls Royce Ghost

 

Фенове на минимализма, това е колата на мечтите ви! Не си мисли, че изчистеният външен вид на Rolls-Royce Ghost, го прави невзрачен - даже напротив. Присъствието му определено няма как да остане незабелязано. А като се отворят вратите му, вътре ни посреща луксозен и изключително детайлен интериор. Твърди се, че изработката на таблото е отнела цели 10,000 часа на производителя.

 

Maserati MC20

 

Maserati MC20

 

Феновете на Maserati дълго време очакваха новия спортен модел на колата и той вече е факт. А чакането определено си заслужаваше!

 

Дизайнът на автомобила е красив, преплитащ изчистени линии с интересни детайли и извивки, а това наистина го отличава от другите коли в категорията.

 

Двигателят V6 е с мощност от 630 к. с., а ускорението от 0 до 100 км/ч отнема по-малко от 2,9 секунди. Очаква се и нов електрически модел през 2021 г., а ние нямаме търпение да го видим!

 

Bentley Mulliner Bacalar

 

Bentley Mulliner Bacalar

 

Освен с традиционно безпогрешния си външен вид, с който моделите на Bentley могат да се похвалят, новият автомобил Bentley Mulliner Bacalar определено допринася и с нещо ново. И това е табло, изработено от дървесина на 5000 години. Да, прочете правилно. Използваният материал се произвежда от естествено паднали дървета, запазени в блата, реки и езера в източна Англия.

 

И малко по техническата част - двигателят е с вътрешно горене - 6-литров битурбо W12 и с мощност от 659 к.с. Истински добра машина!

 

Bugatti Chiron Noire

 

Bugatti Chiron Noire

 

Bugatti Chiron е на радара ни още от 2016 година, но през 2020 г. бе представен моделът Noire. И той не е нищо по-малко от зашеметяващ! Двете уникални версии на колата - Chiron Noire Elegance и Chiron Noire Sportive, имат неподражаем дизайн в тъмни цветове, а Noire Elegance има корпус от въглеродни нишки. 

 

Колата е толкова ексклузивна, че в света съществуват само 20 екземпляра, а цената й - започва от 3 милиона долара.

 

Ford GT

 

Ford GT

 

Още от дете си мечтаеш да притежаваш Батмобил? Ами, Ford GT със сигурност ще ти даде много подобно изживяване. Невероятният му графичен екстериор определено грабва, погледът се приковава в спортните линии на колата, а различните цветови комбинации, в които се предлага няма как да оставят никого безразличен.

 

Отвътре дизайнът е изненадващо минималистичен, но със сигурност на изключително добро ниво. Седалките са фиксирани на място, а по-голямата част от контролът на управлението е разположен в кормилото - с фокус към удобното шофиране.

 

Това са някои от най-впечатляващите модели, направили своя дебют през 2020 г. Дори и в момента да не притежаваш кола от този ранг, твоят личен автомобил може да ти гарантира до 50 000 лв., които получаваш в рамките само на 1 работен ден! Виж как можеш бързо и удобно да заявиш обратен лизинг от Maxo.bg и никога не се отказвай да преследваш мечтите си!

 

Снимки:

Rolls-Royce: www.rolls-roycemotorcars.com

Maserati: www.maserati.com

Bentley: www.bentleymotors.com

Bugatti: www.bugatti.com

Ford: www.ford.com

Гъвкаво финансиране до 100 000 лв.

Научи повече