Каква кола би си купил Дядо Коледа?

Каква кола би си купил Дядо Коледа?

Всеки от нас поне един път през живота си се е питал: каква ли кола би карал Дядо Коледа, ако му се наложеше да зареже шейната за няколко месеца? По темата се е изговорило и изписало доста, а в Англия дори учени са правили проучване, което също не е достигнало до категоричен отговор.

Е, ние не сме учени, но все пак разбираме от коли (или поне така си мислим) и няма как да пропуснем възможността да се изкажем по въпроса с колата на белобрадия старец.

Отбелязваме, че ако знаеше за обратния лизинг от Maxo.bg, Дядо Коледа можеше хем да продължи да си кара шейната, когато му се прииска, хем да гарантира с нея и да вземе сума до 30 000лв. И с парите щеше да може да заведе на заслужена ваканция на тропически остров себе си, Снежанка и няколко от най-работливите му джуджета.

Да приемем, обаче, че Дядо Коледа не е информиран за нашите услуги и все пак трябва да си купи нова кола. За да сме максимално обективни, ще вземем предвид какви са нуждите му, когато става въпрос за избор на превозно средство - той определено ще се нуждае от кола, достатъчно мощна, за да обиколи света за една нощ в условия на сняг, да може да побере достатъчно много играчки и да се справи с дългия път без да се налага да спира често и да зарежда с гориво.

Volkswagen Passat GT Estate

Затова една от колите, на които той би се спрял, може би е Volkswagen Passat GT Estate. Тя е голяма, просторна и със сигурност може да се разчита на нея. Този автомобил е непретенциозен, но наистина можеш да си сигурен, че ще те закара там, накъдето си тръгнал, особено ако пътят ти минава през Лапландия.

Audi SQ2

Audi SQ2 е друга кола, на която Дядо Коледа би се спрял, защото има показатели на спортен автомобил в един компактен SUV. Audi SQ2 e изключително стабилен на пътя, благодарение на 7-степенна трансмисия S tronic и системата за постоянно задвижване на четирите колела quattro.

Hyundai i30 Tourer

Едно от големите предимства на Hyundai i30 Tourer, пък, е, че при прибиране на задните седалки, обемът на купето се разширява до впечатляващите 1 650 литра. А това означава само едно - много повече място за подаръци, което би наклонило везните в полза на този автомобил.

Tesla Cybertruck

Повечето хора приемат Дядо Коледа за старомоден, но ние смятаме, че това съвсем не е така. Затова и последното ни предположение за нова кола на белобрадия старец може да е изненадващо - Tesla Cybertruck. Ние, обаче, смятаме, че това е страхотен вариант за него, защото този пикап е голям, просторен, стабилен на пътя и икономичен, тъй като е електрически. Е, както вече разбрахме „бронираните“ му стъкла не са точно бронирани, но пък и не вярваме, че някой би се захванал да цели колата на Дядо Коледа с камъни.

Със сигурност много хора няма да са съгласни с нашите предложения, но пък в крайна сметка най-важното е в коледната нощ всички подаръци да стигнат до своите получатели. И сме убедени, че Дядо Коледа ще направи всичко възможно да няма разочаровани на следващата сутрин. 

Споделете ни коя според вас би била най-подходящата кола за Дядо Коледа и защо. И не се притеснявайте за цената, нека той да я мисли!

Гъвкаво финансиране до 100 000 лв.

Научи повече