Назад към всички

Идеи за подаръци за любителите на автомобили

Идеи за подаръци за любителите на автомобили

Чудиш се как можеш да зарадваш любителя на коли в твоя живот? Всички знаем, че автомобилните ентусиасти могат да бъдат изключително взискателни за това какво поставят в и около колата си, което прави избирането на подаръци за тях особено трудно. Затова ти идваме на помощ!

В тази статия ще ти представим няколко интересни идеи, с които можеш да впечатлиш всеки фен на колите - без значение дали имаш конкретен повод (като наближаващите коледни и новогодишни празници, например) или просто искаш да направиш малък жест за него. Да започваме!

 

  • Висококачествени инструменти

 

Всеки запален фен с бензин в кръвта има нужда от собствени инструменти, с които да преоткрива всичко, което се крие под капака на любимата му кола. Спести му ровенето из старите инструменти и излишните нерви, когато не може да намери точно това, което му трябва, като го зарадваш с нова кутия, оборудвана с всичко необходимо за обслужването на автомобила.

Така ще направиш чудесен подарък, свързан с любимото хоби, който същевременно е отлична дългосрочна инвестиция, която може да спести бъдещи разходи за ремонти.

 

  • Видеорегистратор

 

Безопасността е най-важният елемент при оборудването на всяка кола. За съжаление, въпреки всички предупреждения, пътни инциденти продължават да се случват всекидневно. Точно заради това, всяка джаджа, която би спомогнала за едно по-безаварийно пътуване, е страхотен подарък за любим човек.

Видеорегистраторът е малко и компактно устройство с камера и дисплей, пригодено за инсталиране в различни превозни средства. То има функцията да записва цялото пътуване и да проследява всичко, което се случва в и около автомобила. Може да бъде полезен за разрешаването на много ситуации на пътя, затова инвестицията в него определено си заслужава.

 

  • Универсално зарядно за кола

 

Нека си признаем, няма как едно пътешествие да мине без стандартното претърсване на колата за подходящо зарядно или за точния кабел, с който всеки да пуска музика от своя телефон. И докато това може да бъде и забавно, често завършва с група от недоволни спътници на седалките.

Точно това прави универсалното зарядно толкова добър подарък - изглежда като нещо малко, което не се счита за основна нужда за една кола, но ако го има, пътешествието става в пъти по-добро. Затова не се колебай, а спокойно го включвай в списъка с подаръци - със сигурност ще бъде оценено.

 

  • Видео игра

 

Живеем във времена, в които пътешествията с кола са, до някаква степен, ограничени. Но пък възможностите, които ни осигурява новата дигитална реалност, са многобройни, включително и за феновете на автомобили, които няма нужда да се лишават от любимото си хоби. Съществуват стотици видео игри, които симулират много точно чувството да летиш с последен модел кола по пистата - какво по-хубаво от това!

Проучи предварително на какво устройство предпочита да играе твоят автомобилен ентусиаст и след това пристъпи към избор на подходяща игра - опциите са безкрайни. Не забравяй, че не винаги най-новата игра е най-добра - потърси в интернет или се довери на мнението на опитни играчи. И това е - вече си готов да подариш часове невероятни забавления на твоя човек!

 

  • Макет на любимата кола

 

Никой не е твърде пораснал, за да притежава играчки! Строежът на един макет, в зависимост от това колко е сложен, отнема доста часове работа, но резултатът накрая винаги си заслужава. Всеки любител би се зарадвал да има най-страхотната кола в умален размер в дома си, а времето прекарано в неговата изработка, биха го направили още по-ценен.

 

Това са нашите предложения за полезни и забавни подаръци за любители на коли. А ти започна ли вече  с коледното пазаруване? Не забравяй, че Maxo.bg  винаги е насреща с предложение за финансиране до 50 000 лв. чрез обратен лизинг на автомобил. Получаваш желаната сума в рамките само на 1 работен ден, без утежнени процедури и  изисквания.

 

Виж всички полезни съвети

Виж всички полезни съвети
Стартиране на бизнес от нулата - първи стъпки

Стартиране на бизнес от нулата - първи стъпки

Често ти се случва да мечтаеш да имаш собствен бизнес? Подготвили сме няколко стъпки, които да ти служат в началната фаза, точно, когато започваш да градиш плановете си.

Как да планираш перфектната семейна почивка?

Как да планираш перфектната семейна почивка?

Все още нямаш идея как да почиваш със семейството си? Следва списък с въпроси, по който може да се ръководиш, докато планираш семейната си почивка. Да започваме!

Безопасното шофиране: 5 основни съвета

Безопасното шофиране: 5 основни съвета

Когато си зад волана, независимо дали си сам или возиш пътници, безопасното шофиране трябва винаги да бъде основната ти грижа. Ето някои от нашите съвети.

Пътуване по време на пандемия - не тръгвай без тези неща!

Пътуване по време на пандемия - не тръгвай без тези неща!

В тази статия ще си поговорим кои са най-важните предпазни мерки, които да си осигуриш преди да тръгнеш, с цел да минимизираш рисковете за теб и семейството ти.