Идеи за подаръци за любителите на автомобили

Идеи за подаръци за любителите на автомобили

Чудиш се как можеш да зарадваш любителя на коли в твоя живот? Всички знаем, че автомобилните ентусиасти могат да бъдат изключително взискателни за това какво поставят в и около колата си, което прави избирането на подаръци за тях особено трудно. Затова ти идваме на помощ!

В тази статия ще ти представим няколко интересни идеи, с които можеш да впечатлиш всеки фен на колите - без значение дали имаш конкретен повод (като наближаващите коледни и новогодишни празници, например) или просто искаш да направиш малък жест за него. Да започваме!

 

  • Висококачествени инструменти

 

Всеки запален фен с бензин в кръвта има нужда от собствени инструменти, с които да преоткрива всичко, което се крие под капака на любимата му кола. Спести му ровенето из старите инструменти и излишните нерви, когато не може да намери точно това, което му трябва, като го зарадваш с нова кутия, оборудвана с всичко необходимо за обслужването на автомобила.

Така ще направиш чудесен подарък, свързан с любимото хоби, който същевременно е отлична дългосрочна инвестиция, която може да спести бъдещи разходи за ремонти.

 

  • Видеорегистратор

 

Безопасността е най-важният елемент при оборудването на всяка кола. За съжаление, въпреки всички предупреждения, пътни инциденти продължават да се случват всекидневно. Точно заради това, всяка джаджа, която би спомогнала за едно по-безаварийно пътуване, е страхотен подарък за любим човек.

Видеорегистраторът е малко и компактно устройство с камера и дисплей, пригодено за инсталиране в различни превозни средства. То има функцията да записва цялото пътуване и да проследява всичко, което се случва в и около автомобила. Може да бъде полезен за разрешаването на много ситуации на пътя, затова инвестицията в него определено си заслужава.

 

  • Универсално зарядно за кола

 

Нека си признаем, няма как едно пътешествие да мине без стандартното претърсване на колата за подходящо зарядно или за точния кабел, с който всеки да пуска музика от своя телефон. И докато това може да бъде и забавно, често завършва с група от недоволни спътници на седалките.

Точно това прави универсалното зарядно толкова добър подарък - изглежда като нещо малко, което не се счита за основна нужда за една кола, но ако го има, пътешествието става в пъти по-добро. Затова не се колебай, а спокойно го включвай в списъка с подаръци - със сигурност ще бъде оценено.

 

  • Видео игра

 

Живеем във времена, в които пътешествията с кола са, до някаква степен, ограничени. Но пък възможностите, които ни осигурява новата дигитална реалност, са многобройни, включително и за феновете на автомобили, които няма нужда да се лишават от любимото си хоби. Съществуват стотици видео игри, които симулират много точно чувството да летиш с последен модел кола по пистата - какво по-хубаво от това!

Проучи предварително на какво устройство предпочита да играе твоят автомобилен ентусиаст и след това пристъпи към избор на подходяща игра - опциите са безкрайни. Не забравяй, че не винаги най-новата игра е най-добра - потърси в интернет или се довери на мнението на опитни играчи. И това е - вече си готов да подариш часове невероятни забавления на твоя човек!

 

  • Макет на любимата кола

 

Никой не е твърде пораснал, за да притежава играчки! Строежът на един макет, в зависимост от това колко е сложен, отнема доста часове работа, но резултатът накрая винаги си заслужава. Всеки любител би се зарадвал да има най-страхотната кола в умален размер в дома си, а времето прекарано в неговата изработка, биха го направили още по-ценен.

 

Това са нашите предложения за полезни и забавни подаръци за любители на коли. А ти започна ли вече  с коледното пазаруване? Не забравяй, че Maxo.bg  винаги е насреща с предложение за финансиране до 50 000 лв. чрез обратен лизинг на автомобил. Получаваш желаната сума в рамките само на 1 работен ден, без утежнени процедури и  изисквания.

 

Гъвкаво финансиране до 100 000 лв.

Научи повече