Mнения на клиенти

Сподели своето мнение за Maxo!

Обратната връзка, която получаваме от нашите клиенти е от изключителна важност за нас. Помогни ни да бъдем още по-добри, сподели с нас мнението си на contacts@maxo.bg!

Митко Г.

Видях реклама на Maxo.bg и ме привлече гъвкавостта и бързината на одобрение. Кандидатствах и всичко мина изключително бързо. Попълних си документите онлайн и всичко мина перфектно. Вече съм за втори път клиент на Maxo.bg и съм много доволен от услугите.

Митко Г.
Ненко Д.

Доста коректна фирма. Кандидатствах онлайн, одобриха ме. Всичко стана много бързо, в рамките на час-два. Получих средствата, продължих да карам автомобила си и съм благодарен на Maxo.bg за бързата реакция в трудна ситуация.

Ненко Д.
Емил Г.

Мой колега беше гледал по телевизията рекламата на Maxo.bg и ми каза за услугата, която предлагат. Пуснах запитване за автомобила си и получих одобрение. Всичко беше много добре организирано, цялата работа свършена перфектно и за един ден си получих парите!

Емил Г.
Рени П.

Намерих Maxo.bg в интернет. Попълних формата и от Maxo.bg се свързаха с мен почти веднага. Направиха оглед на колата, придвижиха административните документи и още в същия ден парите бяха в банковата ми сметка. Всичко стана много бързо, без опашки и чакане, без скрити такси!

Рени П.
Зорница М.

Целият процес беше добре организиран, без губене на време и висене по опашки. Парите ми бяха по сметката още в същия ден. Благодаря на Maxo.bg за осигуреното спокойствие и удобство да разполагам с парите, които ми трябваха, без да се налага да се разделям с колата си.

Зорница М.
Мария П.

Видях по телевизията реклама на Махо.bg – взимаш до 50 000 лв. за един ден и ми стана интересно. Попълних заявката онлайн за няколко минути. От Махо направиха оглед на колата, дадох необходимите документи и в края на деня парите бяха по сметката ми. Благодаря на Махо.bg!

Мария П.
Деси Б.

Целият процес е много бърз и лесен. Специалистите от Махо.bg се грижат за цялата администрация. Получих сумата, която ми трябваше, продължих да си карам колата и всичко беше перфектно. Махо.bg спечелиха доверието ми и знам, че няма от какво да се притеснявам. Благодаря ви!

Деси Б.
Спаска Димитрова

Изключително благодарна съм на целия екип на Махо.bg! Не можах да повярвам на очите си, когато видях сумата по сметката си само 4 часа, след като пуснах заявлението си! Супер сте!

Спаска Димитрова
Ангел Борисов

Експертите на Maхо.bg са коректни и проявиха голямо внимание и уважение към мен. От подаването на заявлението до края на сделката минаха по-малко от 4 часа. Препоръчвам обратния лизинг на всеки собственик на автомобил!

Ангел Борисов
Венцислав Борисов

Не знаех какво е обратен лизинг и нямах представа какво да очаквам. Но сега се радвам, че се доверих на Махо.bg, защото условията са прозрачни и бях информиран за всичко преди да подпиша договора. Очарован съм от отношението и бързината!

Венцислав Борисов