Volkswagen с

Volkswagen с "R" версия на повече автомобили

Щипка лукс, полъх на спортен дух, възможност за уникалност и всичко това комбинирано в сравнително добра цена и без компромис в удобството. Това вероятно е най-краткото описание на R версиите на Volkswagen. Доскоро допълнителният пакет се предлагаше само за Golf, макар че подразделението на германската компания – Volkswagen R, съществува от години. От създаването му през 2010 г. обаче единствените други модели с R-Line бяха Scirocco и Polo, при това в лимитирани издания. От миналата година екстрите започват да се предлагат като допълнителна опция към все по-широка гама от моделите, а германската компания планира и още.

VW Passat R-Line

VW Passat R-Line

“R” версията на Passat беше представена още през 2017 г. и вече е на пазара. Автомобилът има по-големи 19-цолови лети джанти, инфотейнмънт система с интернет свързаност, включваща още Apple CarPlay и Android Auto. И още – LED светлини, регулиране на височината на предните седалки, cruise control. Има бензинова и дизел версия, с опциите да избирате между 1.4, 1.8 и 2.0 кубикови двигатели. С други думи традиционно семейния модел се сдоби със спортно-луксозен привкус.

VW Touareg R-Line

VW Touareg R-Line

“R” версията на Touareg е с предна броня със С-образна светлинна графика и лого R-Line на решетката на радиатора. В интериорът впечатление правят кожения волан с отопление, както и кожената тапицерия на седалките. И още: Innovision Cockpit с 12-инчов дисплей зад волана и 15-инчов тъчскрийн за управление на функциите, LED-матрични светлини, управление на всички колела, както и режим за нощно виждане, при който термокамерата може да различава хора и животни в тъмнината. Към момента Touareg R-Line се предлага с V6 дизелов турбодвигател с обем 3 кубика, по-късно се очаква да бъде представен и бензиновия 4-литров V8 вариант.

VW Tiguan R-Line

VW Tiguan R-Line

Един от най-популярните автомобили в SUV сегмента – Tiguan, също се сдоби с “R” версия. Изграден е на модулната платформа MQB, има 20-цолови лети джанти и cruise control, спортен дизайн на предницата и, разбира се, LED – светлини. Модификацията разполага и с панорамен покрив, а тъчскрийна с инструменти за управление е 12,3-инчов. Предлага се в две бензинови опции от 1.4 и 2.0-кубикови двигатели и 2.0-кубиков дизел.

VW Arteon R-Line

VW Arteon R-Line

Ако обичате големите седани, то новият Arteon ще ви заинтригува, особено в “R” версията си. R логото отново е навсякъде, имате опция за кожен волан с декоративни шевове и кожен салон. Екстериорът също хваща погледа – релефен преден капак, странични стъкла без рамки, 20-цолови лети джанти с матово покритие. Удобните дисплеи на таблото улесняват шофирането, а през топлото време ще оцените и плъзгащия се шибидах на покрива. Предлага се в няколко бензинови и дизелови 2-кубикови версии с мощност между 150 и 280 коня.

VW T-Roc R-Line

VW T-Roc R-Line

Може да добавите R-Line пакет за вариантите на T-Roc "Design" и "Sport". Volkswagen предоставя множество опции за индивидуални модификации на кросоувъра, които е трудно да бъдат изброени накратко. Някои от отличителните черти при “R” версиите са по-масивни брони, 19-цолови джанти и четиритръбна изпускателна система. R-брандирането е, естествено, навсякъде, воланът и салонът са кожени. 2.0-кубиковият четирицилиндров двигател има мощност от 310 к.с. Задвижването е 4-Motion.

VW Up! R-Line

VW Up! R-Line

Точно така, ексклузивният пакет беше добавен като опция и към малкия градски модел Up! Задното стъкло и задните странични прозорци са тонирани и може да избирате между 16 и 17-цолови джанти в черен цвят. Двигателят е на бензин, 1.0-кубиков с турбо и възможност за мощност между 60 и 115 конски сили.

VW Jetta R-Line

VW Jetta R-Line

“R” версията на Jetta e планирана за 2019 г. Ще има с 2.0-литров четирицилиндров турбодвигател. Но ще е по-ниска, ще разполага с 6-скоростна ръчна или 8-скоростна автоматична трансмисия, 16 или 17-цолови алуминиеви джанти, както и LED-светлини. Инфотейнмънт оборудването и цифровия дисплей за управление допълват екстрите.

Цените на “R” версиите варират в широки граници в зависимост от модела, най-евтини са за Up! (около 800 долара над базовия) и Passat (около 1500 долара над базовия). Но екстра разходите никога не са проблем при възможността да получите обратен лизинг за настоящия си автомобил от Maxo. Той може да е на стойност между 3000 и 30 000 лв. според оценката на колата ви и срок на изплащане до 48 месеца. А средствата може да ползвате за каквото предназначение ви хрумне.  

 

 

Гъвкаво финансиране до 100 000 лв.

Научи повече