Mнения на клиенти

Сподели своето мнение за Maxo!

Обратната връзка, която получаваме от нашите клиенти е от изключителна важност за нас. Помогни ни да бъдем още по-добри, сподели с нас мнението си на contacts@maxo.bg!

Рени П.

Намерих Maxo.bg в интернет. Попълних формата и от Maxo.bg се свързаха с мен почти веднага. Направиха оглед на колата, придвижиха административните документи и още в същия ден парите бяха в банковата ми сметка. Всичко стана много бързо, без опашки и чакане, без скрити такси!

Рени П.
Зорница М.

Целият процес беше добре организиран, без губене на време и висене по опашки. Парите ми бяха по сметката още в същия ден. Благодаря на Maxo.bg за осигуреното спокойствие и удобство да разполагам с парите, които ми трябваха, без да се налага да се разделям с колата си.

Зорница М.
Мария П.

Видях по телевизията реклама на Махо.bg – взимаш до 50 000 лв. за един ден и ми стана интересно. Попълних заявката онлайн за няколко минути. От Махо направиха оглед на колата, дадох необходимите документи и в края на деня парите бяха по сметката ми. Благодаря на Махо.bg!

Мария П.
Деси Б.

Целият процес е много бърз и лесен. Специалистите от Махо.bg се грижат за цялата администрация. Получих сумата, която ми трябваше, продължих да си карам колата и всичко беше перфектно. Махо.bg спечелиха доверието ми и знам, че няма от какво да се притеснявам. Благодаря ви!

Деси Б.
Спаска Димитрова

Изключително благодарна съм на целия екип на Махо.bg! Не можах да повярвам на очите си, когато видях сумата по сметката си само 4 часа, след като пуснах заявлението си! Супер сте!

Спаска Димитрова
Ангел Борисов

Експертите на Maхо.bg са коректни и проявиха голямо внимание и уважение към мен. От подаването на заявлението до края на сделката минаха по-малко от 4 часа. Препоръчвам обратния лизинг на всеки собственик на автомобил!

Ангел Борисов
Венцислав Борисов

Не знаех какво е обратен лизинг и нямах представа какво да очаквам. Но сега се радвам, че се доверих на Махо.bg, защото условията са прозрачни и бях информиран за всичко преди да подпиша договора. Очарован съм от отношението и бързината!

Венцислав Борисов
Михаела Иванова

Не работех на трудов договор, а ми трябваха спешно пари. Пуснах заявлението си онлайн и след няколко часа вече имах сумата по сметката си. Благодаря ви, Махо.bg!

Михаела Иванова
Марияна Славова

Супер сте, Махо.bg! Получих желаната сума в рамките на деня, без да губя ценно време, да се редя на опашки и да попълвам документи. Погрижих се за разходите си и продължавам да пътувам.

Марияна Славова
Никола Атанасов

Взех обратен лизинг от Maxo.bg, за да направя ремонт на банята. Цялата процедура е супер бърза – след няколко часа вече разполагах с парите по сметката си. А колата продължих да си я карам, както преди.

Никола Атанасов